iso-sign

Let at ændre og stadig smukt

Hvis du har brug for et dørskilt, hvor det primært handler om fleksibilitet og brugervenlighed, så skal du vælge Iso-sign. Det er et indendørs skilt, hvor du let og enkelt kan lave ændringer uden det går ud over det elegante udseende.

Yderligere information

Montering

Væg

Bredde

180 mm

Dybde

14 mm

Højde

140 – 240 mm

Placering

Indendørs

Et enkelt klik – og skiltet tilpasses

Med Iso-sign kan du nemt og helt uden brug af værktøj udskifte navne på skiltet, hvis der sker ændringer i personalesammensætningen, ligesom du kan skubbe skiltet sammen, hvis du pludselig får brug for færre navne på det. På den måde fremstår det altid flot og fuldendt lige meget hvor mange ændringer, der sker på din virksomhed i løbet af en dag eller en uge.

Kraftigt materiale

Skiltets tekstpanel holdes sammen af en kraftig magnetplade, som netop er med til at gøre det brugervenligt, så du nemt kan tilføre det de nødvendige tekstmæssige ændringer. Bagsiden består af en kraftig alu-zink plade. Iso-sign skiltet kan lakeres i mange farver, så det passer naturligt ind på dine gangarealer og andre fællesområder. Du får et helt igennem danskproduceret skilt i høj kvalitet, som stadig vil være flot efter mange år.

Et yderst dynamisk skiltesystem

Iso-sign er fleksibel i forhold til fremtoning, da du kan have et eller flere navne stående på dit skilt, uden at det går ud over helheden i skiltet. Derfor er Iso-sign et af vores mest dynamiske skiltesystemer, som formes efter, hvor mange navne du har stående. Du kommer aldrig til at stå med tomme felter. Vi har blandt andet designet Iso-sign til Novozymes og Herlev Hospital.

Virksomheder som har købt løsningen

?

Har du brug for Iso-sign?

Så kontakt os allerede i dag på telefon 51 33 91 08 eller mail: keld@signcraft.dk, så finder vi en løsning, der matcher dit behov.

©2024 Copyright. Website udviklet af replace.dk

Log in with your credentials

Forgot your details?