Easy sign

Stærk kvalitet til særdeles fornuftig pris

Med vores nyeste produkt Easy-Sign får du et elegant og enkelt indendørsskilt i et meget fornuftigt prisleje. Det er solide standardproducerede skilte, der, som alle vores skilte, er yderst funktionelle med mulighed for at ændre tekst efter behov. Det passer ind i stort set alle miljøer og er populært til både kontormiljøer og på institutioner.

Yderligere information

Højde

2.050 mm

Bredde

260 – 470 mm

Dybde

60 mm

Placering

Udendørs

Montering

Jord

Unik blank overflade i flotte standardfarver

I udviklingen og designet af Easy-Sign har vi lagt vægt på at skabe et elegant standardskilt, som falder naturligt ind i vidt forskellige miljøer. En flot glansfuld overflade med bløde runde hjørner skaber netop den enkelte stil, som mange falder for. Top og bundpladen leveres i sort eller hvid akryl, mens tekstpanelets klare akrylfarve er med til at fremhæve skiltets informationer. Ved at vælge din egen skrifttype, farve og størrelse kan du efterfølgende give skiltet det unikke look, som passer til din virksomhed eller institution.

Robust skilt til skoler og institutioner

Skiltets topplade klikkes på med en kraftig magnet og det er med til at give det den robusthed, der kan være brug for i boligforeninger eller på offentlige institutioner – fx skoler, hospitaler og plejehjem. Selve materialet på skiltepanelet består af 5 mm indfarvet akryl, som giver det en god dybde. Bagpladen er en solid blank stålplade, og det kan holde til lidt af hvert uden at tage skade. De gode materialer er også med til at sikre et flot udseende selv efter flere år brug.

Standardskilt med mulighed for tilkøb

Easy-Sign fås i tre standardmål – henholdsvis A3 og A4 størrelse samt 18*18 cm, som passer perfekt til et navne- eller dørskilt foran et kontor. Hos Sign-Craft design er vi til rådighed med rådgivning og sparring, og du har altid mulighed for både at tilkøbe andre størrelser eller farver. Mulighederne er mange, og tøv ikke med at gøre brug af vores mangeårige ekspertise på området, hvis du har brug for det.

Virksomheder som har købt løsningen

?

Køb Easy-Sign i dag og få leveret med det samme

Vi har altid Easy-Sign skilte på lager og kan derfor garantere kort leveringstid. Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på telefon 51 33 91 08 eller ved at sende en e-mail til keld@signcraft.dk.

©2024 Copyright. Website udviklet af replace.dk

Log in with your credentials

Forgot your details?