Zi-light

Den elegante letvægter

Med Zi-light skilte skaber vi orden i informationerne på din virksomhed eller institution uden at gå på kompromis med designet. Det utrolig lette materiale matcher skiltets elegante fremtoning, og du har mulighed for at give det et personligt præg samtidig med at det kan rumme mange informationer.

Yderligere information

Montering

Væg

Bredde

180 – 594 mm

Dybde

9 mm

Højde

60 – 450 mm

Placering

Indendørs

Tidsløst design

Zi-light er et tidsløst indendørs skilt i moderne design som eksempelvis bruges på kontorarealer, centre eller boligselskaber. Det sætter rammen for din virksomhedsidentitet og falder naturligt ind arealerne, da aluminiumsholderen kan lakeres i rigtig mange farver. Vi leverer det i utrolig mange varianter og sætter en ære i altid at finde en løsning, der passer til stedet og viderefører stilen.

Et fleksibelt print-selv skilt

Det er et brugervenligt skilt, fordi du let og enkelt kan printe nye informationstekster eller navne ud og herefter selv udskifte de eksisterende tekster. På den måde kan nye kollegaer eller information efter interne rokeringer komme på plads helt uden ventetid. Det er er med til at altid sikre en professionel profil for din virksomhed.

Det mest populære valg

Zi-light er lillebroren til Zi-sign skiltet. Vi udviklede det, fordi vi så et behov for et skilt i et meget lettere materiale. Prismæssigt er det billigere blandt andet fordi det udføres i standardmålene A3, A4 og A5, men det er stadig muligt at præge det med en personlig virksomhedsprofil.  I dag er det et af vores mest populære skilte, og vi har eksempelvis designet Zi-light til Novo Nordisk, Industriens Hus, NNE Pharmaplan, samt plejecentre og boligforeninger.

Virksomheder som har købt løsningen

?

Skal vi designe Zi-light skilte til din virksomhed eller forening?

Kontakt os allerede i dag på telefon 51 33 91 08 eller sen en e-mail til keld@signcraft.dk. Så finder vi sammen en løsning, der passer til din virksomhed, forening eller institution.

©2024 Copyright. Website udviklet af replace.dk

Log in with your credentials

Forgot your details?