Steel-line

Ekstrem robust og hårdfør

Hvis du har behov for et stærkt skiltesystem, så skal du vælge Steel-line skiltet. Det består af stærke materialer og kan tåle både slag og voldsom behandling uden at miste sit gode udseende. Derfor er det et populært indendørs skiltesystem på især skoler og andre institutioner.

Yderligere information

Montering

Væg

Bredde

210 – 420 mm

Dybde

11 mm

Højde

60 – 420 mm

Placering

Indendørs, Udendørs

Stadig individuelt design

Dette er et skilt, hvor vi vægter hårdførhed og modstandskraft højt i materialevalget. Men samtidig skal det være med til at skabe rammen om din institution eller forening, så vi sørger for, at den vigtige information altid bliver præsenteret pænt og ordentligt. Du kan også her være med til at præge designets layout.

Robust og fleksibelt skilt med Steel-line

Steel-line er et robust dørskilt, der kan tåle lidt af hvert. Designet er klassisk i sin enkelthed, og materialet har en bagplade af stål. Selve skiltepanelet leveres i aluminium med plexiglas over. Ligesom vores øvrige indendørs skiltesystemer, så er Steel-line fleksibelt, idet du selv kan udskifte tekstmaterialet.

Ideelt på skoler og institutioner

Steel-line er et godt dørskilt, der er designet til eksempelvis skoler, offentlige institutioner og boligforeninger, hvor der kan være behov for skilte i et noget stærkere materiale. Det vil også være et godt valg til fabrikshaller, lagerbygninger eller anden industri. Vi har blandt andet designet Steel-line til Lejerbo, STARK og Lyngby-Taarbæk Kommune.

Virksomheder som har købt løsningen

?

Lad os sammen skabe Steel-line til dig

Ring til os på telefon 51 33 91 08 eller send os en mail: keld@signcraft.dk, så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan skabe den bedste løsning til din virksomhed, skole eller institution.

©2024 Copyright. Website udviklet af replace.dk

Log in with your credentials

Forgot your details?