Zi-sign

Markedets flotteste kontorskilt til den kvalitetsbevidste

Hvis du ønsker elegance og funktionalitet på dit kontorskilt, så skal du vælge Zi-sign. Her er kvaliteten helt i top både hvad angår holdbarhed, designmuligheder og udseende. Det er det foretrukne valg på mange virksomheder, som ønsker at vise og videreføre deres professionelle profil på de indendørs skilte.

Yderligere information

Højde

75 – 215 mm

Bredde

160 – 280 mm

Dybde

14 mm

Placering

Indendørs

Montering

Væg

Alle skiltes Rolls Royce

Zi-sign er det skilt, som Sign-Craft startede med for mange år siden, og derfor har det været grundlaget for vores videreudvikling af alle øvrige indendørs skiltesystemer. Det er Rolls-Roycen blandt vores skilte, og du får virkelig et lækkert produkt her. Med Zi-sign skaber vi rammen for dig og din virksomhed, og selve indholdet kan du selv udskifte og tilpasse, så skiltet hele tiden matcher dit behov uden at gå ned på elegance.

Funktionaliteten er helt i top

Skiltet anvendes til at give tydelig information til medarbejdere og kunder på gangarealer, i receptioner og ikke mindst i forbindelse med kontorer og arbejdspladser. Vi kender alle til udfordringen med medarbejdere, der starter eller flytter kontor og skal have nyt dørskilt, men med Zi-sign er det ikke en udfordring. Det er let og enkelt for alle at printe nye navne og sætte dem ind bagved akrylpladen.

Vi skaber Zi-sign skilte helt efter dine ønsker

Selve skiltesystemet er opbygget med en holder i messing eller aluminium, som kan leveres poleret, glasblæst eller i silkemat lakering. Det leveres i alle mål og alle ral farver, og vi udfører designet 100 % efter dine ønsker. Alt er stort set muligt. Vi har blandt andet designet Zi-sign, så det matcher alle behov hos BRFkredit, Statens Serum Institut, Brandts Klædefabrik og Lions Park Plejecenter.

Virksomheder som har købt løsningen

?

Skal Zi-sign skabe rammen om dine kontorer?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du er fristet til at høre mere om Zi-sign skiltet. Du kan ringe til os på telefon 51 33 91 08 eller sende en e-mail til keld@signcraft.dk. Hos os går kvalitet og god service altid hånd i hånd.

©2024 Copyright. Website udviklet af replace.dk

Log in with your credentials

Forgot your details?