Infoskilte

Informationsoverblik i et tidsløst design

Et Infoskilt er en god og robust løsning for et udendørsskilt, når du har behov for at give dine besøgende et godt overblik over en længere informationstekst. Det bruges typisk i grønne områder såsom kirkegårde, ved særværdigheder, vandreruter og parker, hvor det kan stå år efter år og stadig bevare sit smukke tidsløse udseende.

Yderligere information

Placering

Udendørs

Montering

Jord

Klassisk og populært design

Infoskiltets enkle og klassiske design får det til at falde naturligt ind i det danske landskab, og gør det til et meget populært valg. Du ser det ofte designet som en lav-infostander med tekstsiden skråt opad, så det falder helt naturligt for alle forbipasserende at se og læse informationen. Det kan dog leveres i mange størrelse rhøjde, dybde og breddemæssigt, hvilket udvider anvendelsesmulighederne.

Du får et yderst robust infoskilt

Skiltet designes og udføres i gode robuste materialer, så både tekster, fotos, landskort og andet billedmateriale bevarer deres skarphed selv efter mange årtier i det danske vind og vejr. Alt informationsmateriale printes direkte på en akrylplade eller en aluminiumsbakke, som efterfølgende bliver behandlet med en klarlak. Det giver en så robust og holdbar løsning, at det både kan stå imod almindelig slitage og tåle en grundig rengøring, hvis det skulle blive udsat for graffiti.

Individuelt design

Det har et enkelt udseende, men hos Sign -raft desig giver vi dig gerne et individuelt design, som tilpasses lige netop dine ønsker. Vi designer infoskiltene i A4, A3 og A2 størrelse, ligesom vi kan sørge for en løsning med forskellige vinklinger og tykkelser. Vi leverer i alle ral farver, så skiltet altid falder naturligt ind i sine omgivelser.

Virksomheder som har købt løsningen

?

Skal vi designe et Infoskilt til dig?

Giv os et kald på telefon 51 33 91 08 eller send en e-mail til keld@signcraft.dk. Så finder vi sammen løsningen på dine forventninger og designer et infoskilt, der matcher dine behov.

©2024 Copyright. Website udviklet af replace.dk

Log in with your credentials

Forgot your details?