Flex-stander

Alt elegant samlet på et sted

Hvis du har behov for et udendørs skiltesystem, der er fleksibelt og kan designes helt efter dit behov, så skal du vælge en flex-stander. Den kan rumme utrolig mange informationer på en gang samtidig med, at den er et smukt og alligevel diskret element i både byrum og grønne omgivelser.

Yderligere information

Højde

2.050 mm

Bredde

260 – 470 mm

Dybde

60 mm

Placering

Udendørs

Montering

Jord

Nyt moderne design

Flex-standeren er vores seneste design, og den er dækker et stort behov for et smart og enkelt udseende, som falder naturligt ind i sine omgivelser. Den er yderst funktionel, idet du altid har mulighed for selv at printe og udskifte hele indholdet, så informationerne hele tiden matcher præcis det, dine besøgende eller de forbipassende har brug for at vide.

Velegnet i grønne områder og byrum

Flex-standeren er yderst velegnet som informationsstander rundt omkring i det offentlige byrum. Både fordi standeren kan præsentere utrolig meget information på en lettilgængelig måde, men også fordi den er ekstrem holdbar og bliver ved med at beholde samme farve og fremtoning i årevis. Det er hyppigt brugt i parker, grønne områder og på kirkegårde, hvor alle besøgende nemt og hurtigt får de informationer, de har brug for.

Designes efter omgivelserne

Hos Sign-Craft Design har vi altid fokus på kvalitet. Du får et danskproduceret produkt, som giver dig garanti for den bedste og den flotteste løsning inden for skiltedesign. Vi udvikler alle produkter til deres specifikke lokation og leverer Flex-standeren i alle ral farver, så den bliver en naturlig del af omgivelserne hvad enten de er grønne eller et pulserende bycentrum.

Virksomheder som har købt løsningen

?

Skal vi sammen skabe en flex-stander, der matcher dine behov?

Så kontakt os allerede i dag på telefon 51 33 91 08
eller send en e-mail til keld@signcraft.dk.

©2024 Copyright. Website udviklet af replace.dk

Log in with your credentials

Forgot your details?