Pyloner

Giv din virksomhed en professionel profil

Med Pyloner skaber du en flot og iøjnefaldende indgang til din virksomhed. Vi designer dem individuelt til alle vores kunder, som får en yderst elegant profil i et flot og slidstærkt materiale. Pyloner nærmest vokser i takt med virksomheder, og vi leverer også professionelle løsninger til de helt store koncerner.

Yderligere information

Bredde

480 – 1.200 mm

Dybde

45 mm

Placering

Udendørs

Montering

Jord

Højde

1.150 – 2.070 mm

Få en virkelig elegant løsning med pylonskilte

Pylonskilte er kendetegnet ved at rage op i højden og er dermed et af de udendørs skilte, der skaber mest blikfang og opmærksomhed mod din virksomhed. Skiltet består af en stor informationstavle, der kan synliggøre dit virksomhedslogo og vise praktiske informationer såsom oversigtkort og placering af de enkelte afdelinger og kontorer.

Pyloner vokser med virksomheden

Med Pyloner forener du flot finish med en robust overflade, der er modstandsdygtig over for hærværk og let at rense for grafitti. Du får en meget fleksibel løsning, der er nem at tilpasse den enkelte virksomhed. På den måde får du et unikt design, der matcher din virksomhedsidentitet. Vi kan designe og levere i stort set alle størrelser og ral farver

Tryg proces i sikre hænder

Med 30 års erfaring i bagagen er du i sikre hænder hos Sign-Craft design. Vi rådgiver hele vejen fra dine spæde ideer om et flot virksomhedsprofil til det endelige design og den konkrete fremstilling af pylon-skiltet med en tydelig virksomhedsprofil. Du får et helt igennem danskproduceret skilt i højeste kvalitet, som holder i årtier.

Virksomheder som har købt løsningen

?

Lad pyloner skabe rammen om din virksomhed

Kontakt os på telefon 51 33 91 08 eller send en e-mail til keld@signcraft.dk, så tager vi en snak om, hvordan vi kan skabe unikke Pyloner til dig og din virksomhed.

©2024 Copyright. Website udviklet af replace.dk

Log in with your credentials

Forgot your details?