Alu-skilte

Sikker kvalitet og robust design

Vores aluminiumsskilte er et sikkert valg, hvis du har brug for robuste udendørsskilte. Vi leverer både uden en lak eller med en klarlak, som både beskytter og skaber en virkelig flot fremtoning. Det giver et eksklusivt og langtidsholdbar udseende, som er populært hos både større og mindre koncerner og kommuner.

Yderligere information

Placering

Udendørs

Montering

Væg

Solidt udendørsskilt med flot finish

Aluminium er et godt og sikkert valg til et udendørs metalskilt. Med vores klarlakering og grundige efterbehandling fremstår materialet virkelig pænt selv efter mange års slitage i det danske vejr. Vi leverer aluminiumsskilte med enten folieret eller printet tekst, som skrives direkte på pladen. Det udvider anvendelsesmulighederne og giver dig et solidt skilt med en flot finish, som anvendes i boligforeninger, på mange større virksomheder, som reklameskilte og som offentlige informationsskilte (fx på parkeringsområder, ved naturområder, parker, kirkegårde mv.).

Vi tilpasser aluminiumsskilte til dine behov og ønsker

Hos Sign-Craft er vi altid klar til at give dig den rådgivning og sparring, du har brug for, før du vælger skilte ud fra dine behov og ønsker. Hvis du er i tvivl om hvilke professionelle virksomhedsskilte eller informative offentlige skilte, du skal vælge, så tøv ikke med at gøre brug af vores mangeårige ekspertise på området.

Elegant montering uden synlig opsætning

Du får et virkelig elegant skilt ved at bruge alubakker. Her bliver alle kanter ombukket, og når de ikke længere er synlige, fremstår skiltet utrolig stilrent og eksklusivt. Alubakker fremhæver de vigtige informationer og gør dem præcise og iøjnefaldende. Samtidig er anvendelsesmulighederne mange, idet skiltene både kan monteres på væg, stander og stolpe eller galge.

Virksomheder som har købt løsningen

?

Lad os udvikle de aluminiumsskilte, som du har brug for

Vi sætter en ære i at designe alle skilte til hver enkelt kundes behov. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag på telefon 51 33 91 08 eller sende en e-mail til keld@signcraft.dk.

©2024 Copyright. Website udviklet af replace.dk

Log in with your credentials

Forgot your details?